Васкршња журка

Поводом Васкрса, ученици наше школе, организовали су у Мрчајевцима на Велики четвртак забаву за цело село. Забава је почела од 9.30 часова шареним програмом. Извођачи су били: хор Школе, успешни рецитатори, најбољи говорници, певачи и КУД у чијем саставу су ученици ове школе.

На спортским теренима организоване су спортске игре почев од игара без граница до фудбалских утакмица које су трајале до предвечерја. Манифестацију је пропратила продајна изложба васкршњих јаја коју су организовали ученици млађих разреда који су у бојењу јаја и декорацији изложбених штандова показали изузетну спретност, маштовитост и креативновст.

Изложбени простор је пленио погледе пролазника, па нико није остао равнодушан пред лепотом ученичког стваралаштва, а штандови су се празнили, јер је сваки пролазник купио, најмање једно јаје. Цела припрема се одвијала на њиховој ликовној секцији. Посећеност васкршњој забави била је ван очекивања Ђачког парламента школе који је покренуо акцију.

Поента свега тога је празнично расположење, све је одисало младошћу и лепотом, владало је одушевљење присутних и задовољство учесника забаве.

Вера Думић - педагог

Део ученика који чине Ђачки парламент


 

Слике са догађања можете погледати овде:

Приредба
Спортски сусрети